Wonen Surplus
Bredestraat 4 - 6211 HC Maastricht (NL)
T.+31 (0)43 781 000 8
E.info@wonensurplus.nl

Kantoor units in het bruisende hart van Maastricht!

Kantoorruimte Vanaf € 3.000

Brusselsestraat 51, 6211 PB Maastricht Bekijk op kaart
Ref: Huur

Delen

TE HUUR kantoor units in het bruisende hart van Maastricht! Gelegen aan de prestigieuze Brusselsestraat 51, biedt dit kantoorpand een unieke kans om jouw bedrijf te vestigen op een toplocatie in het centrum.

Office A Begane grond Straatzijde: 77m2 + 94m2(*) - 2 Kamers - HUUR € 3000,- (**)
Office B Achterzijde Begane grond, achterbouw 1e en 2e verdieping: 77m2 + 94m2(*) - 7 Kamers - HUUR € 3000,- (**)
Office C Straatzijde + achterzijde 1e verdieping: 97m2 + 94m2(*) - 4 Kamers - HUUR € 3000,- (**)

(*) Gedeelde ruimten, behoren niet tot het exclusieve gedeelte van het gehuurde, en hebben zeker een meerwaarde en dragen bij aan een aangenaam werkklimaat voor uw medewerkers, en een meer optimale exclusieve beleving voor uw zakenpartners en cliënteel.

(**) Getoonde huurprijzen zijn exclusief 21% BTW, Alle units kunnen worden verwarmd en gekoeld, elektriciteitsverbruik en waterverbruik internet WIFI/UTP gebruik op basis van een “Fair use Policy” zijn inclusief de genoemde huurprijzen (exclusief btw).

Alle Units hebben toegang tot de hieronder genoemde gedeelde ruimten en faciliteiten:

• Entree Ruim van opzet
• Post/printer kamer praktisch & functioneel
• Wachtkamer Must have
• Pantry Compleet ingericht
• Patiotuin Frisse lucht ideaal voor lunchpauze
• Toilet Fris clean en ruim van opzet

Goed om te weten:

• NEN 2580 meetrapportage aanwezig.
• Basis kantoorinrichting is inbegrepen bij de huurprijs.
• Parkeergelegen huren is mogelijk binnen een straal van 200m van de locatie, en is beschikbaar vanaf +/- €100,- (excl. Btw) per maand bij diverse externe partijen.

Stel je voor: een moderne en stijlvolle werkomgeving, omringd door de historische charme van Maastricht. Dit pand straalt professionaliteit uit en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn strategische ligging in het bruisende hart van de stad, bevind je je te midden van een levendige zakelijke gemeenschap.

De kantoorruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat. Met ruime, lichte kamers en moderne faciliteiten is dit de ideale plek voor bedrijven die streven naar succes en groei.
Bovendien ben je omringd door een overvloed aan voorzieningen, zoals trendy eetgelegenheden, gezellige cafés en high-end winkels, die allemaal bijdragen aan een aangename werkomgeving voor jou en je team.

Kortom, deze kantoorruimten aan de Brusselsestraat 51 zijn niet zomaar een plek om te werken; het is een kans om deel uit te maken van de bruisende zakelijke scene in het centrum van Maastricht. Mis deze unieke gelegenheid niet en zet de volgende stap naar zakelijk succes in stijl!

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Wonen Surplus niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijs
Vanaf € 3.000

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Hout

Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Luxe afwerking
Beschikbaar
per direct
Bemeubeld
Ja

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven