Wonen Surplus
Brusselsestraat 51 - 6211 PB Maastricht (NL)
T.+31 (0)43 2086021
E.info@wonensurplus.nl

Villa

Groenerein 70, 6267 Cadier en Keer Bekijk op kaart
Ref: 20190005

Delen

5 slaapkamers
2 badkamers
254 m² woonopp.
1.195 m² grondopp.

Op een van de mooiste en meest exclusieve  locaties in het Heuvelland ligt dit unieke, vrijstaande landhuis met panoramisch uitzicht op een prachtig natuurgebied. De directe omgeving bestaat uit landhuizen, villa's en bungalows, gelegen aan de rand van de bebouwing van Cadier en Keer en centraal gelegen ten opzichte van steden als Maastricht, Aken en de Belgische Voerstreek. De woning beschikt over 5 slaapkamers en twee badkamers.

Souterrain: 
twee kelders met o.a. een was-/voorraadkelder met aansluiting voor wasmachine en een hobby kelder met toegang tot de tuin.

Parterre: 
Via de fraai aangelegde voortuin heeft u toegang tot de ruime hal, deels in vide met trappenhuis en voorzien van een prachtige inbouwgarderobekast. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Tussenportaal met meterkast en toegang naar de inpandige garage, alwaar de combi c.v.-installatie zich bevindt. De dubbele oprit biedt ruimte aan meerdere auto's.

Via de ruime hal en dubbele openslaande deuren is er toegang tot de riante Z-vormige woonkamer welke voorzien is van een fraaie erker, gashaard en een drietal dubbel openslaande terrasdeuren. Hierdoor is er een optimaal tuincontact en uitstekend lichtinval. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe inbouwapparatuur.

Vanuit de hal is tevens toegang tot de hoofdslaapkamer en aansluitend luxe badkamer met inloopdouche, dubbele designwastafel met meubel, tweede wandcloset en kastenwand.
Vanuit de woonkamer, keuken en hoofdslaapkamer is er toegang tot de schitterend gesitueerde tuin met aan twee zijden een achteringang, deels overdekt terras, zwembad en rondom gelegen zonneterras en tuinhuis.

De  verdieping: 
Royale overloop met vide en dakraam, bergruimte. Vier slaapkamers waarvan drie zijn gelegen aan de achterzijde met panoramisch uitzicht. Tweede badkamer voorzien van duo-bad, douche-/stoomcabine, derde wandcloset en dubbele designwastafel met meubel.

Bijzonderheden & pluspunten:

•    In 2003 volledig verbouwd en gemoderniseerd.
•    Luxe  duurzame algehele eindafwerking.



•    5 slaapkamers /twee badkamers.
•    Riant perceel  van 1195m2. 
•    Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. 
•    Ingerichte voor en achtertuin. 
•    Groot zwembad met rondom zonneterras.
•    Volwaardig tuinhuis 
 

Totale prijs
€ 720.000,00

Gelijkvloers

5x Slaapkamer
2x Badkamer

Totale opp. grond
1.195 m²
Bewoonbare opp.
254 m²

Bebouwing
Open

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven