Wonen Surplus
Brusselsestraat 51 - 6211 PB Maastricht (NL)
T.+31 (0)43 2086021
E.info@wonensurplus.nl

Ruime tussenwoning

House

7, 6227 Maastricht View on map
Ref: 20190007

Share

Gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse wijk "Eyldergaard". De woning beschikt over een speels ingedeelde woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, berging, separate garage en een mooie aangelegde voor en achtertuin . De goed onderhouden diepe tuin is voorzien van een zonnig zuid gericht terras.

De woning is gelegen in een verkeersluwe en kindvriendelijke straat, in de buurt van speelveldjes. Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels (winkelcentrum De Roserije) bevinden zich op een steenworp afstand. Verder kenmerkt zich de wijk door haar goede verbindingswegen richting autosnelweg (Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken), het centrum van Maastricht en grote instellingen als AZM, MECC en Gouvernement.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en bergruimte. De woonkamer met aansluitende keuken (totaal ca. 36 m²), is voorzien van een sfeervolle design haard, grote raampartijen met veel tuincontact. De keuken is voorzien van een functionele, degelijke complete inrichting. De bergruimte(ca. 4m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De goed onderhouden tuin heeft een zonnig (zuid gericht) terras.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers (resp. 14m², 11m² en 10m²) en de badkamer. De betegelde badkamer (ca. 6m²) is voorzien van een wastafel, toilet en een ligbad en aparte douche.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte(ca. 21m²) hier bevindt zich ook d e CV installatie combi HR (2014). De zolder is geschikt voor het realiseren van een extra kamer.

Bijzonderheden en pluspunten:

- Woonoppervlakte van 138 m².
- Sfeervolle design haard (aardgas).
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas.
- CV /warmwaterinstallatie HR bouwjaar 2014.
- De separate garage(ca. 18m²) is iets verderop gelegen.
- Vrij parkeren in de straat.
- Fraaie ingerichte zuid georiënteerde tuin.
- Zolder bereikbaar via vaste trap.
 

Name
Maurice Schoonbroodt
Phone
+31 4 320 86 021
Mobile
+31 636 29 50 71
Email
maurice@wonensurplus.nl

Total price
€ 189.000,00

Town planning
Not entered
Proceedings for planning offense
Not entered
Building license
Not entered
Subdivision permit
Not entered
Right of first refusal
Not entered
Protected heritage
Not entered
Heritage inventory
Not entered